Acasă » Calatorii
Caminito del Rey - cel mai periculos traseu din lume (Foto + Video)
05 Iul 2020 12:24 48 Calatorii

Caminito del Rey este o pasarelă pietonală de peste trei kilometri lungime (pe lângă 4,8 kilometri de acces), atașată de stâncă în interiorul unui canion, cu o lățime de doar un metru, atârnând până la 105 metri înălțime deasupra râului, pe pereți aproape verticali.

Mai mult
Cascda Bigăr o minune din România. (Foto + Video)
21 Iun 2020 10:52 59 Calatorii

Cascda Bigăr este una din numeroasele frumuseți pe care natura ni le pune la dispoziție. În septembrie 2010, un ghid turistic internațional, National Geographic Traveler - Romania, făcea pentru întâia oară prezentarea acestei cascade în presa turistică de specialitate. Imaginile spectaculoase au făcut înconjurul lumii, iar presa internațională nu a ezitat să o includă într-un top al celor mai frumoase cascade naturale din lume.

Mai mult
Pamukkale - Izvoarele termale din Turcia, un loc incredibil creat de natură (Foto, Video)
20 Mai 2020 19:13 70 Calatorii

Pamukkale, în traducere din limba turcă „Castel de Bumbac” - aceasta este o acumulare de izvoare termice
 din Denizli, în sud-vestul Turciei. Specificul lor este că sunt izvoare termale cu o concentrație foarte mare de oxid de calciu. De aceea au un aspect atât de fabulos.

Mai mult
Un călător care nu zboară cu avionul, a vizitat 200 de țări în 4 ani.
10 Mai 2020 19:20 66 Calatorii

Graham Hughes - un călător englez care a vizitat peste 200 de țări ale lumii, fără să folosească vreodată un avion. Pentru realizările sale originale, Hughes a intrat în Cartea recordurilor Guinness (Guinness World Record) ca persoană care a vizitat 133 de țări într-un singur an cu transportul terestru.

Mai mult
Penska Skala - monument geologic de o frumuețe rară și o atracție turistică majoră din Cehia.
10 Mai 2020 10:40 82 Calatorii

Panská skála este un reper natural situat în apropierea orașului Kamenický Šenov din Regiunea Liberec, în nordul Cehiei. Numele poate fi tradus ca „Stânca Domnului”. Datorită aspectului său, este cunoscut și sub denumirea de Varhany („organe de țeavă”).(Foto + Video)

Mai mult
Copyright © 2020 LifeX.info uCoz Design by ATHEMES