Acasă » Blog » Curiozități

Casă din piese Lego pe care a construit-o James May (Foto + Video)

23 Mai 2020 62 0 Curiozități

Starul emisiunii britanice Top Gear, James May este un pasionat de jucăriile Lego, și a visat întotdeauna să construiască o adevărată casă din piese Lego. După cum știți, dacă depuneți destul efort în realizarea unui vis, atunci visul are toate șansele să devină realitate.

Pentru a-și realiza visul, el a adunat în cele din urmă 816 milioane de piese de 272 tipuri, pe care le-a calculat pentru proiectul său de vis. Din aceste piese a fost construită o casă cu două etaje în orașul Denbies Wine Estate (Dorking, Surrey). În construcția casei neobișnuite, James a fost ajutat de voluntari - prietenii și fanii săi.

James este mândru de ideea sa, pentru că va fi cea mai ecologică casă din lume. Fără materiale și deșeuri poluante! Chiar și ușile sunt făcute din piese Lego. Este adevărat, că carcasul casei trebuia să fie realizat din grinzi de lemn pentru rezistența și stabilitatea structurii.

Casa a fost evaluată la 50.000 de lire sterline. Din păcate, nu a fost găsit un cumpărător pentru această casă miraculoasă, și prin urmare casa a fost demolată, o casă în care exista chiar și o toaletă funcțională din blocuri Lego.

 

Imagini
Recomandări:
Comentarii 0
avatar
Copyright © 2020 LifeX.info uCoz Design by ATHEMES