Acasă » Blog » Istorie

Lina Medina: cea mai tânără mamă din lume. A devenit mamă la vârsta de 5 ani.

16 Iul 2020 27 0 Istorie

Mama Linei era îngrijorată, pentru că burta fiicei sale de doar cinci ani îi creştea văzând cu ochii. Medicii erau siguri că au de-a face cu o tumoare, dar după examinare, și-au dat seama că este ceva complet diferit.

Lina Medina s-a născut în Peru în anul 1933, în familia unui bijutier. Când fata avea doar cinci ani, părinții îngrijorați au dus copila la spital, care la acea perioadă avea o burtă destul de mare, iar medicii se temeau că fata are o tumoare.

Dar mare le-a fost mirarea când au descoperit că fata nu are nici o tumoare, dar e în a șaptea lună de sarcină. Dr. Gerardo Lozada, care s-a ocupat de tratamentul fetei, a condus-o chiar la spitalul central din Lima, pentru a se asigura că medicii nu au greșit și că Lina aștepta cu adevărat un copil.

După o lună și jumătate, pe 14 mai 1939, cu ajutorul unei cezariene, s-a născut fiul Linei. Băiatul era complet sănătos și cântărea 2,7 kg, a fost numit în cinstea doctorului - Gerardo.

În timpul operației, medicul a observat că, deși Lina avea doar cinci ani, organele ei sexuale erau pe deplin dezvoltate, ca la o femeie adultă. Prima menstruație la Lina a început când avea doar doi ani (conform unei alte versiuni - doar 8 luni), iar până la vârsta de trei ani avea o menstruație regulată.

Lina a fost diagnosticată cu o afecțiune rară numită pubertate prematură. Băiețelul a fost luat de către părinții ei, și până la vârsta de zece ani, acesta a crescut cu gândul că Lina era sora lui.

  • Tatăl copilului

Toată lumea era interesată de o singură întrebare: cine era acel ticălos care a conceput un copil cu o fetiță de doar cinci anișori ?! Primul suspect, desigur, a fost chiar tatăl Linei. Poliția l-a reținut imediat, însă din lipsă de dovezi a trebuit să-l elibereze.

Lina tăcea. Nu a spus niciun cuvânt despre cel care ar putea fi tatăl copilului și ce i s-a întâmplat de fapt. A tăcut toată viața, iar numele tatălui ei, precum și circumstanțele, au rămas necunoscute.

Există suspiciunea că în satul de unde provenea Lina, uneori aveau loc anumite ritualuri care se terminau cu orgii. Probabil, în una dintre aceste orgii a fost implicată și Lina.

  • Viața în continuare

Dr. Gerardo Lozada s-a simțit responsabil pentru mica sa pacientă. El a fost cel care ajutat-o pe Lina să frecventeze școala, iar mai târziu a angajat-o pe post de secretar în clinica sa. Gerardo l-a ajutat și pe fiul ei să meargă la liceu.

Din păcate, primul ei fiu nu a trăit mult, el trăind doar patruzeci de ani. A murit din cauza cancerului de măduvă osoasă. Cu câțiva ani înainte de moartea sa, Lina a născut un al doilea fiu și s-a căsătorit cu un bărbat pe nume Raul Jurado.

Se știe puțin despre el, precum și despre viața a celei mai tinere mame din lume. Ea și soțul ei locuiau într-o zonă săracă din capitala Peru și asta este tot ce știm despre ea.

Există suspiciuni că întreaga poveste nu a fost decât un fals, dar documentele și fotografiile Linei au fost păstrate. În plus, dacă ar fi o poveste fictivă a unei familii care dorea să se îmbogățească dintr-o senzație, ar fi ciudat să tacă. Lina nu a acordat niciodată un interviu și a refuzat întotdeauna să se întâlnească cu reporterii.

Imagini
Recomandări:
Comentarii 0
avatar
Copyright © 2020 LifeX.info uCoz Design by ATHEMES