Acasă » Motivație
9 teorii ale lui Confucius care te vor face să-ți schimbi priorităţile în viaţă
19 Iul 2020 12:54 39 Motivație

Confucius (28 septembrie 551 î.Hr. - 479 î.Hr.) a fost unul dintre cei mai importanţi filosofi din istoria Chinei. Teoriile sale au avut un mare impact asupra societăţii, multe din ideile acestuia aplicându-se cu succes şi astăzi. Filosofiile sale erau legate de moralitatea personală, corectitudinea relaţiilor sociale, guvernamentale și justiţie.

Mai mult
Parabolă: Cum să prinzi fericirea ?!
22 Iun 2020 20:57 49 Motivație

O pisică bătrână, înțeleaptă, s-a întins pe iarbă ca să se încălzească la soare. Brusc, un pisoi mic și agitat trecu pe lângă ea. S-a întors, răsucinduse pe lângă pisică, apoi a sărit rapid și a început să alerge din nou în cercuri.

Mai mult
Despre corelația dintre emoții și motivație
19 Iun 2020 22:19 49 Motivație

V-ați întrebat vreodată, de ce ascultați muzică tare, sau de ce vă place să vizionați filme? Îți oferă plăcere? Sau poate este un înlocuitor al plăcerii reale?

Mai mult
Cum să renunți la fumat? Câteva strategii care vă pot ajuta.
31 Mai 2020 10:31 59 Motivație

Dacă întradevăr ai hotărât să renunți la fumat, nu să te lași de fumat... Da, anume să renunți - ceea ce ar însemna să o faci pentru totdeauna, să te lași de fumat o poți face la nesfârșit, în fiecare zi, după fiecare țigară fumată. Mintea percepe această frază in sens direct, ca să te să te lași, mai întâi ar trebui să fumezi.

Mai mult
Parabolă: Cunoaște-ți valoarea! Tu cum ești apreciat ?!
30 Mai 2020 07:56 81 Motivație

Cu toții suntem supuși opiniei publice, indiferent dacă conștientizăm sau nu acest lucru. Uneori nu acordăm atenție părerilor altora, iar alteori ne doare foarte mult, atât de mult încât această părere rămâne o mare rană în inimile noastre.

Mai mult
Copyright © 2020 LifeX.info uCoz Design by ATHEMES