Acasă » Blog » Psihologie

Stabilirea obiectivelor în viață, în baza priorităților de bază.

07 Iun 2020 46 0 Psihologie

Cred că înainte de a ne stabili careva obiective specifice, este necesar ca mai întâi să identificăm prioritățile de bază în viață... Acestea vor fi anume acele valori de bază care sunt asemeni unui far ce ne ghidează pe întuneric, pentru a nu ne îndepărta de calea principală a vieții.
Întrebarea pe care ar trebui să ne-o adresăm ar fi: Care este sarcina? - ce trebuie să fac pentru a atinge obiectivul propus.

Deci, care sunt prioritățile în viață, în baza cărora ne vom stabili obiectivele ?

  • Sănătate

Dacă o persoană este grav bolnavă, atunci nu va putea influența nimic din viața sa. Din acest motiv, e pusă pe primul loc. Este necesar să aveți grijă de sănătatea dvs. pentru a nu avea de a face cu careva probleme de sănătate în viitor. Să mențineți un stil de viață sănătos: antrenament, dietă echilibrată, regim zilnic, psihic echilibrat ...

  • Dragoste - relații - familie

Este imposibil să ne realizăm pe deplin ca personalitate fără un partener de viață și familie.

  • Bogăție

Aceasta include autorealizarea profesională și financiară, antreprenoriatul, afacerile, banii, statutul în societate și alte lucruri conexe.

Aici putem face o anumită analogie cu sufletul, mintea și corpul.

Iubire  - pentru suflet

Prosperitate și realizare de sine  - pentru minte

Sănătate  - pentru corp.

Cu siguranță tu decizi care sunt prioritățile tale în viață, iar în baza acestora trebuie să te ocupi de stabilirea obiectivelor inițiale.
 

Recomandări:
Comentarii 0
avatar
Copyright © 2020 LifeX.info uCoz Design by ATHEMES