Acasă » Blog » Istorie

Ultima glumă a unui milionar. O istorie amuzantă despre moștenire.

05 Iul 2020 39 0 Istorie

Un milionar american, antreprenor și producător de film , a devenit faimos după ce și-a lăsat toată averea câinelui său Maximilian, iar soției sale i-a lăsat doar un cent.
După spusele prietenilor săi, Rodger Dorcas, a dus o viață destul de nesăbuită, îi plăcea distracția la nebunie. Așa că vestea tristă a morții multimilionarului în urma unui atac de cord nu a fost o surpriză pentru ei. Cu toate acestea, la scurt timp după moartea sa, în presă au început să apară ipoteze cu privire la moștenitorul averii, estimată la peste 60 de milioane de dolari.

Aproape nimeni nu se îndoia că averea va fi moștenită de către proaspăta sa soție, Wendy Dithrih, o tânără de 24 de ani cu care se căsătorise cu doar un an înainte de moartea lui Dorcas. Tânăra nu avea careva merite speciale, cu excepția unui rol episodic în filmul „Mighty Joe Young”.

Totuși, ziua citirii testamentului a fost practic cea mai groaznică zi din viața tinerei actrițe: Rodger și-a lăsat toate milioanele câinelui său, Maximilian. Avocatul și prietenul milionarului Philip Goldstein i-a povestit văduvei că, cu câteva luni înainte de moartea soțului, acesta a emis cardul de asigurări sociale pe numele câinelui și întrucât câinele conform legii, avea deja drepturile unui cetățean american, a plătit toate impozitele pentru acesta.

 Cu toate acestea, Wendy nu a renunțat atât de ușor ... După ce și-a angajat o echipă de avocați cu experiență, aceștia au găsit o cale mai puțin obișnuită de a ieși din această situație ridicolă: tot ce trebuia de făcut pentru a obține banii mult râvniți era să se căsătorească cu un câinele moștenitor.

S-a dovedit că atunci când Dorcas a deschis un cont pe numele câinelui, el a trebuit să obțină pentru acesta acte de identitate, unde să figureze ca cetățean american pentru a putea plăti impozitele necesare.
Și odată ce câinele era cetățean cu acte în regulă, tinerei văduve nu ia rămas decât să se mărite cu acesta. Astfel Wendy a întocmit toate actele care au făcut-o ca tutore a câinelui, moștenind astfel și dreptul de a gestiona banii.
Nu cunoaște nimeni dacă Rodger a presupus o asemenea ipoteză, dar un lucru este clar - gluma i-a reușit.

Recomandări:
Comentarii 0
avatar
Copyright © 2020 LifeX.info uCoz Design by ATHEMES