Acasă » Știri » Actual

Ludovic Orban a declarat că este un susţinător al vaccinării. Pentru toamnă e posibil o vaccinare antigripă pe scară largă.

02 Iun 2020 19:39 45 0 Actual

Premierul a participat, astăzi, prin videoconferință, la dezbaterea „Resetarea sistemului de sănătate: de la experiența din criza COVID, la reformă și modernizare”, organizată de Cursdeguvernare.ro.

În cadrul dezbaterilor, Ludovic Orban a declarat că este un susţinător al vaccinului. Și că „ Ar trebui să să derulăm campanii în care să contracarăm toate absurdităţile şi toate aberaţiile pe care le-am auzit în campaniile pe care nu ştiu cine le finanţează. E clar că sunt finanţate campaniile antivacciniştilor, care în mod evident, fac parte dintr-un mecanism elaborat al unei strategii de dezinformare care e aplicată nu numai în România, ci şi în alte ţări din Europa şi care în mare parte cred că-şi are izvorul în afara Europei, mai spre est”...

Pentru toamnă e posibil o vaccinare antigripă pe scară largă

  ”Noi şi acum căutăm vaccin antiCoVID. Desigur căutăm şi tratament. În gândirea pe care o avem pentru toamnă, când se estimează o revenire a epidemiei, ne gândim să facem o vaccinare antigripă pe scară largă, trei-patru milioane, câte doze reuşim să adunăm, ca un mijloc de a simplifica. În fine, vaccinul e foarte important. Reacţia noastră trebuie să fie campanii inteligente în care să-i convingem pe toţi aceia care pot cădea pradă acestor dezinformări, care repet - sunt sistemice, bine finanţate şi bine gândite, în mod inteligent gândite şi care generează o astfel de reacţie absurdă din partea foarte multor oameni maturi care cad pradă acestei dezinformări”, a conchis Ludovic Orban.

Recomandări:
Comentarii 0
avatar
Copyright © 2020 LifeX.info uCoz Design by ATHEMES