Acasă » Știri » Moldova

Mitropolia Moldovei susține că Bill Gates și tehnologia 5G au stat la baza apariției virusului COVID-19

21 Mai 2020 19:57 90 0 Moldova

Mitropolia Moldovei, condusă de ÎPS Vladimir - a cerut conducerii Republicii Moldovei să nu permită vaccinarea anti-COVID și antenele 5G. Asta deși, la moment, în R.Moldova, nu există nicio antenă 5G, la fel cum nu există, deocamdată, niciun vaccin autorizat contra noului coronavirus.
Despre aceasta se arată într-o adresare ”privind legalitatea unei eventuale vaccinări obligatorii ca efect al virusului COVID-19”.

Marți seară, Mitropolia Moldovei a plasat pe site-ul său, două adresări ale Sinodului către conducerea țării – una în care alimentează speculațiile răspândite, de diferite site-uri de știri false, despre microcipare prin vaccinare, și alta în care cere Guvernului să permită reluarea slujbelor religioase - în caz contrar, Sinodul Bisericii Ortodoxe din Moldova amenință cu excluderea premierului Ion Chicu din „pomenirea și rugăciunea Bisericii”.

În explicațiile adresării emise de Mitropolia Moldovei se arată că  „ Bill Gates este considerat principalul responsabil pentru crearea tehnologiei de microcipare a populației, prin intermediul unui vaccin care să introducă în trup nanoparticule care reacționează la undele transmise de tehnologia 5G și permit sistemului să îl controleze pe om de la distanță.
Se consideră că tehnologia 5G în combinație cu anumite vaccinuri administrate în China și Italia au și stat la baza apariției acestui virus care a întors pe dos întreaga planetă.

Totodată, în adresare se arată că Mitropolia Moldovei, subordonată canonic Patriarhiei de la Moscova, este îngrijorat de faptul că „microcipare ar putea fi impusă prin lege” și solicită ca:
"1.Vaccinarea populației (anti-COVID-19, etc), precum și orice intervenție medicală să fie efectuată pe principii benevole, doar cu consimțământul și informarea corectă a pacientului (inclusiv și transparența componenței vaccinului și a posibilelor efecte adverse), cu respectarea prevederilor Convenției pentru protecţia drepturilor omului şi a demnităţii fiinţei umane în ceea ce priveşte aplicaţiile biologiei şi ale medicinei, de altfel, ratificată de către Republica Moldova.

2.Asigurarea tuturor drepturilor fundamentale ale oamenilor care ar refuza vaccinarea  obligatorie, exceptând eventualele discriminări și sau restricționări.

3.Asigurarea dreptului omului de a nu i se introduce/implanta orice dispozitiv/cip străin corpului uman, luând în considerație informația prezentată de către oamenii de știință despre pericolul acestora, precum și îngrijorarea întemeiată pe baza Apocalipsei Sfântului Ioan Teologul și a proorociilor Sfinților Părinți."
 

Iată documentul cu adresarea Mitropoliei:

Recomandări:
Comentarii 0
avatar
Copyright © 2020 LifeX.info uCoz Design by ATHEMES