Acasă » Ultimile Știri
Elicoptere made in Moldova. Polția din Republica Moldova au descoperit un hangar clandestin unde se asamblau ilegal elicoptere (Foto + Video
30 Iun 2020 18:57 66 Moldova

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale de comun cu Inspectoratul Național de Investigații al IGP al MAI din R. Moldova au descoperit un hangar clandestin, într-o localitate din raionul Criuleni, unde se asamblau ilegal elicoptere.

Detalii
R.Moldova - Veaceslav Platon supranumit și „Raiderul nr.1 din CSI” a fost eliberat din arest
15 Iun 2020 21:25 58 Moldova

Veaceslav Platon supranumit în presă „Raiderul nr.1 din spațiul CSI” a fost eliberat din arest, după ce demersul de suspendare a executării pedepsei depus de procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a fost admis. Decizia a fost pronunțată luni, 15 iunie, iar la câteva ore acesta a fost eliberat.

Detalii
Mitropolia Moldovei susține că Bill Gates și tehnologia 5G au stat la baza apariției virusului COVID-19
21 Mai 2020 19:57 87 Moldova

Mitropolia Moldovei, condusă de ÎPS Vladimir - a cerut conducerii Republicii Moldovei să nu permită vaccinarea anti-COVID și antenele 5G. Asta deși, la moment, în R.Moldova, nu există nicio antenă 5G, la fel cum nu există, deocamdată, niciun vaccin autorizat contra noului coronavirus.

Detalii
Premierul R. Moldova, Ion Chicu nu este convins că partea rusă va dori să reia negocierile, privind acordare creditului rusesc
18 Mai 2020 21:49 61 Moldova

Autoritățile de la Moscova nu au răspuns, deocamdată, la scrisoarea Guvernului, care le-a informat că acordul de finanțare a fost declarat neconstituțional. „Nu am convingerea că partea rusă va dori să reia negocierile”, a declarat premierul Ion Chicu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

Detalii
R. Moldova: Ministrul de interne Pavel Voicu, a fost confirmat cu COVID-19
02 Mai 2020 17:39 62 Moldova

Ministrul de Interne din Republica Moldova, Pavel Voicu, a fost confirmat cu COVID-19. El spune că starea sa de sănătate este bună și se află în autoizolare.

Detalii
Copyright © 2020 LifeX.info uCoz Design by ATHEMES