Acasă » Știri » Social

Nelu Tătaru spune că ar fi prea devreme să ne gândim la relaxare.

02 Mai 2020 19:46 59 0 Social

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, spune că România nu a atins încă vârful epidemiei de coronavirus, iar de acest weekend depinde libertatea noastră și că ar fi prea devreme să ne gândim la relaxare.

„După Sărbătorile Pascale, acest weekend este unul foarte important. Vedeți și dumneavoastră, este frumos afară, este ziua mare, este tradiție a weekend-ului de 1, 2 și 3 mai. Este o tradiție în care lumea ieșea, se întâlnea cu cunoscuții. Este un 1 Mai diferit față de alți ani. Dar, repet, la fel ca și de Sărbătorile Pascale, aceste sărbători, acest 1 Mai trebuie să fie altfel pentru a avea în anii următori 1 Mai și Sărbători Pascale normale, cu cei apropiați, cu cei dragi nouă, nu numai una, două sau trei persoane poate”, a spus Tătaru, aflat în vizită la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

„Recomand încă o dată prudenţă, izolare voluntară, distanţare socială. Mă repet, nu am atins încă vârful. Nu vreau să ne gândim la relaxare, putem spera la o relaxare, dar momentul relaxării ţine foarte mult de felul cum gestionăm zilele de 1, 2, 3 mai şi poate săptămâna viitoare”, a menționat ministrul.

Recomandări:
Comentarii 0
avatar
Copyright © 2020 LifeX.info uCoz Design by ATHEMES