Acasă » Știri » Moldova

R. Moldova: Ministrul de interne Pavel Voicu, a fost confirmat cu COVID-19

02 Mai 2020 17:39 59 0 Moldova

Ministrul de Interne din Republica Moldova, Pavel Voicu, a fost confirmat cu COVID-19. El spune că starea sa de sănătate este bună și se află în autoizolare.

Pentru a preveni apariția unor informații eronate în mass-media vreau să confirm faptul că, în urma procedurii de testare la infecția cu virusul de tip nou, ieri am fost confirmat pozitiv cu o formă ușoară de Covid-19.

Nu a fost necesară spitalizarea mea, iar la moment sunt în autoizolare la domiciliu, starea sănătății este satisfăcătoare, ” a scris Pavel Voicu pe pagina sa de Facebook.

El dă asigurări că diagnosticarea sa nu afectează activitatra ministerului de Interne: „Toate procesele sunt sub control, iar de fiecare domeniu în parte responsabili de gestionare sunt Secretarii de stat și șefii de arme

Cu toate măsurile de protecție, totuși fiind antrenați zilnic în activități de prevenire a răspândirii virusului, nimeni din noi nu este asigurat că nu va fi infectat... Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și chiar dacă unele restricții au fost anulate, continuați să respectați recomandările autorităților”, a mai scris ministrul.

Recomandări:
Comentarii 0
avatar
Copyright © 2020 LifeX.info uCoz Design by ATHEMES