Acasă » Ultimile Știri
Sistemul de pilot automat - a provocat un accident cu implicarea unei mașini Tesla Model 3 (Video)
02 Iun 2020 20:10 52 Tech / Auto

În Taiwan, a avut loc un accident cu implicarea popularei mașini electrice Tesla Model 3 - sistemul său de bord nu a recunoscut un camion care era răsturnat pe carosabil, provocând astfel accidentul.

Detalii
O nouă caracteristică Android 11 va simplifica utilizarea smartphone-urilor
01 Iun 2020 15:08 47 Tech / Auto

Conform informațiilor confidențiale, în Android 11, apăsarea și menținerea apăsată a tastei de pornire va genera un meniu, în care utilizatorul va avea acces nu numai la butoanele de repornire și de închidere de pe ecran, dar și la alte funcții, cum ar fi modul SOS, plata cu Google Pay și gestionarea dispozitivelor Smart Home.

Detalii
Prima Dacia electrică. O “rEVoluție electrică” sub numele de Dacia Spring. (Foto)
01 Iun 2020 10:01 51 Tech / Auto

Dacia demarează un nou capitol. Brand-ul foarte popular în Europa datorită prețurilor accesibile ne propune acum o versiune cu emisii zero, după cum promit ei - o “rEVoluție electrică” , sub numele de Dacia Spring.

Detalii
Un alt prototip al proectului SpaceX, a explodat în timpul unui test la sol. (Video)
30 Mai 2020 18:29 51 Tech / Auto

Un alt prototip al navei spațiale Starship SN4 a explodat în timpul testelor la sol ale motorului Raptor, în Boca Chica, Texas. Este interesant că inițial testul însuși decurgea conform planului și se părea că totul se va finaliza cu succes. Însă a existat o scurgere de combustibil, care a provocat o explozie puternică. Datorită unei raze mari de siguranță, nimeni nu a fost rănit în timpul incidentului.

Detalii
Efectele crizei COVID-19: Renault va reduce 15.000 de locuri de muncă
29 Mai 2020 22:09 55 Tech / Auto

Gigantul auto francez Renault intenționează să reducă aproximativ 15.000 de locuri de muncă în întreaga lume, inclusiv 4.600 în Franța, ca parte a unui plan de reducere a cheltuielilor de două miliarde de euro în următorii trei ani.

Detalii
Xiaomi a lansat o „super baterie” de mare capacitate Tip AA
24 Mai 2020 17:21 63 Tech / Auto

Xiaomi Mijia Super Battery este fabricată folosind tehnologia litiu de generațiea a treia. Producătorul raportează că bateria are o capacitate ridicată și rezistență înaltă la frig. În plus, producatorul declară că potrivit noilor tehnologii se asigură un nivel scăzut de auto-descărcare.

Detalii
Copyright © 2020 LifeX.info uCoz Design by ATHEMES